Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
 




ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Ανακαινίσεις Κατοικιών Αττική

Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, μπορεί να αναλάβει την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για την μόνωση του χώρου σας όπως θερμομονώσεις, στεγανοποιήσεις - υγρομονώσεις αλλά και κάθε είδους μόνωση για την οικεία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Αττική.

 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Η θερμομόνωση αποτελεί τη μοναδική θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών. Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στην σκεπή, στην πυλωτή ή και στο δάπεδο, μπορεί να εφαρμοστεί επίσης εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι στην διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή μόνωση του χώρου σας. Χάρη στη χρήση αξιόπιστων υλικών από επώνυμες εταιρείες, μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.